تاریخ های مهم
تاریخ شروع ثبت نام در همایش
10 مرداد 1402
تاریخ شروع دریافت مقاله در همایش
10 مرداد 1402
آخرین مهلت ثبت نام
28 آبان 1403
آخرین مهلت ارسال مقاله
3 دی 1403
تاریخ برگزاری

28 آبان 1403

کمیته علمی
روز شمار برگزاری همایش
تا روز برگزاری همایش : پایان یافت



تا پایان ثبت نام در همایش: پایان یافت



تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت


گزارش برگزاری پیش‌نشست همایش فلسفه برای کودکان در دانشگاه مازندران

22 مهر 1403

   به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، پیش‌نشست همایش"فلسفه برای کودکان؛ چیستی و چگونگی" در روز دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳ به همت گروه و انجمن فلسفه و کلام اسلامی و با همکاری دانشگاه بیرجند و پژوهشگاه علوم انسانی در دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد.

متن کامل خبر در ادامه مطلب . . . 


    بر اساس این گزارش، دکتر فرشته ابوالحسنی دبیر علمی نشست با اعلام این خبر افزود: برخی از اعضای هیات علمی دانشگاه از جمله دکتر حکیمه‌السادات شریف‌زاده، دکتر مهدی خبازی، دکتر رمضان مهدوی آزادبنی، دکتر کوکب دارابی، دکتر عیسی محمدی‌نیا به بیان مطالب خود با موضوعات مشخص و مرتبط با همایش پرداختند.

       هم‌چنین سیدمحمد مهدی سیدی و امیرمحمد غیوری از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد گروه فلسفه اسلامی نیز در این نشست، سخنرانی و مقالات خود را ارایه کردند.

       یادآور می‌شود: دکتر عیسی محمدی‌نیا نیز به‌عنوان دبیر اجرایی در این نشست حضور داشت.

 

شرح کامل پیش نشست:

پیش نشست همایش اولین همایش ملی فلسفه برای کودکان، با عنوان «فبک: چیستی و چگونگی» در روز دوشنبه 16 مهر 1403 از ساعت 9:00 تا 12:00 در دانشگاه مازندران، دانشکده الهیات و معارف اسلامی، گروه فلسفه و کلام اسلامی در سالن کنفرانس این دانشکده برگزار گردید.

دبیر علمی همایش، آقای دکتر سعید ناجی و دبیر علمی پیش نشست، سرکار خانم دکتر فرشته ابوالحسنی نیارکی و دبیر اجرایی این پیش نشست، جناب آقای دکتر عیسی محمدی نیا بودند.

در ابتدا پس از تلاوت قرآن و سرود ملی و خوش­آمدگویی ریاست دانشکده الهیات، خانم دکتر حکیمه السادات شریف زاده به همراه همکارشان آقای دکتر سید احمد میر محمدتبار، اولین سخنرانی را برگزار کردند. عنوان این سخنرانی «تاثیر آموزش فلسفه به کودکان در ابعاد شناختی ، اجتماعی و اخلاقی تربیت» بود.

در ادامه جناب آقای دکتر مهدی خبازی، دکترای فلسفه غرب و دانشیار گروه فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه مازندران در باب «مراحل رشد مفهومی از نظر ایگان» سخنرانی کردند.

سخنران سوم جلسه، مدیر گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه مازندران، جناب آقای دکتر رمضان مهدوی آزادبنی بودند که با عنوان « رویکردی انتقادی پیرامون فبک» دیدگاه های خویش را به مخاطبین اعلام کردند.

سخنرانی چهارم، از دکتر کوکب دارابی، استادیار گروه فلسفه اسلامی با عنوان « بایدها و نبایدهای مربوط به مسائل ماوراءالطبیعی کودکان از دیدگاه فبک» صورت پذیرفت

در ادامه جناب آقای دکتر عیسی محمدی نیا نیز با عنوان « ترسیم مدل تربیت دینی در فلسفه صدرایی: با تمرکز بر مبانی هستی شناختی و انسان شناسانه او» به سخنرانی پرداختند.

سخنرانی سرکار خانم دکتر فرشته ابوالحسنی نیارکی، به همراه دو دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه مازندران در دو مقاله صورت پذیرفت.

در مقاله اول آقای سید محمد مهدی سیدی، با همکاری فرشته ابوالحسنی نیارکی از « بررسی انتقادی الگوی تربیت اخلاقی کتاب های پیام های آسمان دوره متوسطه اول براساس برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان» سخنرانی کرد. سخنرانی دوم دانشجویی، از آقای امیرمحمّد غیوری اردهائی با عنوان «تحلیل نقش کتب فلسفه دوره دوم متوسطه (چاپ 1403) در فکرپروری نوجوانان  و مقایسه با الگوی فلسفه برای کودکان و نوجوانان» صورت پذیرفت که با مشارکت استاد راهنمای خود سرکار خانم دکتر ابوالحسنی به نگارش درآمده بود.

جلسه با پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه مازندران از اساتید حاضر در این پیش نشست به پایان رسید. 

 

 


101
مطالب مرتبط


لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.

سامانه مدیریت همایش های دانشگاه بیرجند