روز شمار رویداد

تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

اهداف و ضرورت برگزاری همایش

25 آذر 1399

طی دو دهه اخیر محدود بودن منابع فسیلی و مشکلات ناشی از انتشار گازهای گلخانه‌ای و مسایل زیست محیطی، ضرورت توجه بیش از پیش به انرژی‌های تجدیدپذیر را به شدت آشکار ساخته است. در واقع منابع انرژی تجدیدپذیر درچرخه طبیعت به‌صورت خود به خود ایجاد می‌شوند و بدون نیاز به دخالت انسان می‌توانند خود را تجدید کنند. انرژی خورشیدی، انرژی بادی، انرژی زیست توده، انرژی زمین گرمایی و جزر و مد نمونه‌هایی از انرژی‌های تجدیدپذیر هستند. بر همین اساس و به جهت برخورداری از پتانسیل بالای انرژی‌های تجدیدپذیر، طی سالهای اخیر بهره برداری از این منابع ارزشمند در دستور کار اکثرکشورها قرارگرفته و توجه  فزاینده ای به انرژی های تجدیدپذیر بعنوان جایگزین سوخت های فسیلی، شده است.

براین اساس کنفرانس انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران به منظور ایجاد بستری جهت تبادل اندیشه ها و ارائه نتایج تحقیقات علمی در زمینه انرژی های تجدیدپذیر و منابع تولید پراکنده برای اولین بار در سال 1388 در دانشگاه بیرجند شکل گرفت و پس از آن مورد استقبال محققان دانشگاه‌ها و مجامع علمی قرار گرفت به طوری که دومین تا هفتمین دوره این کنفرانس در دیگر دانشگاه‌های معتبر و پیشرو کشور برگزار شده است. اینک پس از بیش از یک دهه از تولد این کنفرانس، هشتمین دوره این این کنفرانس در دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد.

ورود و ثبت نام

تماس با دبیرخانه