روز شمار رویداد

تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله

15 آذر 1399

برای ثبت نام در هشتمین کنفرانس انرژی های تجدید پذیر و تولید پراکنده ایران و ارائه مقاله خود به صورت زیر عمل کنید:

1)     با استفاده از پنل ثبت نام که در صفحه اصلی سایت کنفرانس قرار دارد، در سامانه کنفرانس ثبت نام کنید.

2)     بعد از تکمیل مراحل ثبت ‏نام و وارد کردن اطلاعات لازم، یک پنل کاربری برای شما با نام کاربری و رمز عبور ارائه شده توسط شما در سامانه کنفرانس ایجاد می‏شود.

3)     شما می‏توانید از قسمت ورود به کنترل پنل در صفحه اصلی سایت و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود، وارد پنل کاربری خود شوید.

1)     با استفاده از پنل ثبت نام که در صفحه اصلی سایت کنفرانس قرار دارد، در سامانه کنفرانس ثبت نام کنید.

4)     بعد از ورود به پنل کاربری، برای ثبت نام در کنفرانس وارد قسمت همایش ‏ها شوید.

5)     روی گزینه عضویت (ثبت ‏نام) در همایش جدید کلیک کنید.

6)      سپس از لیست همایش ‏های در حال ثبت ‏نام، گزینه ثبت ‏نام در هشتمین کنفرانس انرژی های تجدید پذیر و تولید پراکنده ایران را انتخاب و تایید کنید.

7)     سپس از گزینه ‏های موجود با توجه به نوع ثبت نام و شرکت در همایش یکی را انتخاب کنید.

8)     با طی مراحل 1 تا 7، ثبت‏ نام اولیه شما در کنفرانس انجام شده است.

9)      پس از ثبت نام اولیه، شما می ‏توانید چکیده مقالات خود را بر روی سامانه کنفرانس بارگذاری کنید.

10)  برای ثبت مقاله، از صفحه همایش‏ های من در پنل کاربری خود، گزینه ثبت مقاله را انتخاب کنید.

11)  پس از وارد شدن به صفحه ثبت مقاله، اطلاعات لازم شامل عنوان مقاله، محورهای اصلی و فرعی مقاله، چکیده مقاله و همچنین نویسندگان مقاله را وارد کنید.جهت ثبت گزینه ذخیره تغییرات را انتخاب کنید.

12) در قسمت مقالات من برای مقاله مورد نظر در بخش ارسال فایل های مقاله، فایل های ورد و پی دی اف مقاله کامل را با توجه به تمپلیت های مخصوص همایش بارگذاری کنید.

13)  پس از بارگذاری تمام فایل های مورد نیاز وضعیت مقاله به دریافت کامل فایل ها تغییر می کند.

14) با استفاده از گزینه ثبت مقاله  میتوانید مقالات دیگر خود را ثبت کنید.

• توجه داشته باشید که پرداخت هزینه مربوط، پس از داوری مقالات خواهد بود. بنابراین پژوهشگران محترم باید پنل کاربری خود را بررسی نمایند.
  • جهت رفع سوالات خود می توانید به بخش سوالات متداول مراجعه  و یا توسط پنل کاربری خود تیکت ارسال نمایید.

ورود و ثبت نام

تماس با دبیرخانه