دومين کنفرانس بين المللي تهويه مطبوع و تاسيسات حرارتي و برودتي

هزینه ثبت نام

20 خرداد 1395

هزینه ثبت‌نام در دومین کنفرانس بین‌المللی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی و برودتی از سوی دبیرخانه اعلام شد.

بنابر تصميم دبیرخانه دومین کنفرانس بین‌المللی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی و برودتی و تفاهم نامه منعقد شده با مجله علمي پژوهشي مهندسي مکانيک مدرس، نویسندگان مقاله می‌بایست الگوی چهار صفحه‌ای در ارائه مقالات را رعایت فرمایند. از آنجايي که چاپ مقالات با بيش از چهار صفحه هزينه ويراستاري، صفحه آرايي و چاپ را افزايش خواهد داد، لذا ارائه مقالات با بیش از چهار صفحه مشمول پرداخت هزینه مازاد برابر با 30 هزار تومان به ازای هر صفحه می‌گردد.

ورود و ثبت نام

تاريخهاي مهم