دومين کنفرانس بين المللي تهويه مطبوع و تاسيسات حرارتي و برودتي

قابل توجه نویسندگان مقالات پژوهشی

نویسندگان مقالات پژوهشی در صورت لزوم جهت اصلاحات مورد نیاز به وب‌سایت مجله مهندسی مکانیک مدرس مراجعه نمایند.

از نویسندگان گرامی تقاضا می‌شود ضمن مراجعه به و‌ب‌سایت مجله مهندسی مکانیک مدرس و دریافت فایل مقاله خود، هر گونه اشکال ناشی از ویراستاری در فایل آنلاین‌شده‌ی مقاله را حدأکثر تا تاریخ برگزاری کنفرانس به دبیرخانه اعلام نمایند. این کار با پرینت گرفتن از فایل مقاله و مشخص کردن اشکالات با خودکار قرمز بر روی آن و تحویل آن به دبیرخانه کنفرانس میسر خواهد بود.

با تشکر

ورود و ثبت نام