سومین همایش ملی کشاورزی بوم شناختی ایران

شروع ثبت نام و دریافت مقاله

5 بهمن 1393

با توجه به آماده شدن زودتر از موعد زیرساخت های لازم، محققین و دانشجویان گرامی می توانند از همین تاریخ اقدام به ثبت نام و ارسال مقاله نمایند. خواهشمند است قبل از ارسال مقاله، شیوه نامه تدوین مقالات همایش را از بخش روش تدوین مقالات در منوی همایش دریافت و توصیه های ارایه شده را مدنظر قرار دهید.

با توجه به آماده شدن زودتر از موعد زیرساخت های لازم، محققین و دانشجویان گرامی می توانند از همین تاریخ اقدام به ثبت نام و ارسال مقاله نمایند. خواهشمند است قبل از ارسال مقاله، شیوه نامه تدوین مقالات همایش را از بخش روش تدوین مقالات در منوی همایش دریافت و توصیه های ارایه شده در بخش راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله را مدنظر قرار دهید.

پوستر
تماس با ما