تماس با دبیرخانه

05632320551

MIWM@birjand.ac.ir

بیرجند،انتهای خیابان شهیدآوینی،دانشگاه بیرجند،دانشکده مهندسی

اطلاعیه تغییر زمان برگزاری اولین همایش ملی مدل سازی وفناوری های جدید در مدیریت آب

احتراما ضمن تقدیر وتشکر از نهادها ودستگاه های اجرایی، شرکت ها، مراکز علمی و دانشگاهی حامی در برگزاری اولین همایش ملی " مدل سازی وفناوری های جدید در مدیریت آب " و همچنین تقدیر و تشکر از یکایک پژوهشگران، اساتید و دانشجویانی که تاکنون از سراسر کشور برای همایش مقالات ارزشمندی تهیه و ارسال داشته اند، بدینوسیله به اطلاع می رساند، با توجه به تداخل زمانی برنامه ریزی اولیه برگزاری این همایش با کنگره بزرگداشت 2000 شهید استان و لزوم اهتمام ویژه تمامی مراکز علمی و فرهنگی به برگزاری کنگره مذکور، ضرورت ایجاب بر تغییر تاریخ برگزاری همایش نمود لذا طبق هماهنگی های انجام گرفته و مجوز اخذ شده، این همایش در تاریخ 29 و 30 آبان ماه 1397 در محل دانشگاه بیرجند برگزار خواهد گردید.

لذا، تاریخ های مهم ارسال و داوری مقالات همایش به شرح زیر مجددا اصلاح می گردد:

ارسال مقالات: 25 مهر ماه 97

مهلت ثبت نام در همایش:30مهرماه ماه97