تماس با دبیرخانه

بیرجند،انتهای خیابان شهیدآوینی،دانشگاه بیرجند،دانشکده مهندسی

راهنمای ثبت نام وارسال مقاله

9 بهمن 1396

برای ثبت نام در اولین همایش ملی مدل سازی و فناوری های جدید در مدیریت آب و ارائه چکیده مقاله خود به صورت زیر عمل کنید:

1)     با استفاده از پنل ثبت نام که در صفحه اصلی سایت کنفرانس با آدرس http://conf.birjand.ac.ir/MIWM/قرار دارد، در سامانه کنفرانس ثبت نام کنید.

2)     بعد از تکمیل مراحل ثبت ‏نام و وارد کردن اطلاعات لازم، یک پنل کاربری برای شما با نام کاربری و رمز عبور ارائه شده توسط شما در سامانه کنفرانس ایجاد می‏شود.

3)     شما می‏توانید از قسمت ورود به کنترل پنل در صفحه اصلی سایت و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود، وارد پنل کاربری خود شوید.

4)     بعد از ورود به پنل کاربری، برای ثبت‏نام در کنفرانس وارد قسمت همایش‏ها شوید.

5)     روی گزینه عضویت (ثبت ‏نام) در همایش جدید کلیک کنید.

6)      سپس از لیست همایش‏های در حال ثبت ‏نام، گزینه ثبت ‏نام در اولین همایش ملی مدل سازی و فناوری های جدید در مدیریت آب را انتخاب و تایید کنید.

7)     سپس از گزینه ‏های موجود (ثبت ‏نام به صورت دانشجویی بدون مقاله، ثبت ‏نام به صورت دانشجویی با مقاله، ثبت‏ نام به صورت آزاد بدون مقاله و ثبت‏ نام به صورت آزاد با مقاله)، یکی را انتخاب کنید.

8)     با طی مراحل 1 تا 7، ثبت‏ نام اولیه شما در کنفرانس انجام شده است.

9)      پس از ثبت نام اولیه، شما می‏توانید چکیده مقالات خود را بر روی سامانه کنفرانس بارگذاری کنید.

10)  برای ثبت مقاله، از صفحه همایش‏های من در پنل کاربری خود، گزینه ثبت مقاله را انتخاب کنید.

11)  پس از وارد شدن به صفحه ثبت مقاله، اطلاعات لازم شامل عنوان مقاله، محورهای اصلی و فرعی مقاله، چکیده مقاله و همچنین نویسندگان مقاله را وارد کنید. ثبت گزینه ذخیره تغییرات را انتخاب کنید.

12)  برای کپی کردن متن چکیده، حتماً از کلید Ctrl+V استفاده کنید.

13) در قسمت ارسال فایلهای مقاله، فایلهای ورد و پی دی اف مقاله کامل را بارگذاری کنید.

(14  بعد از ثبت مقاله، مقاله شما به لیست مقالات من در پنل کاربری افزوده می‏شود. با استفاده از گزینه ثبت مقاله، شما می‏توانید مقالات دیگری را نیز ثبت کنید.

ورود وثبت نام