آماده شدن مجموعه مقاله هاي گردهمايي...

با سلام و احترام؛

بدين وسيله با كمال مسّرت به اطلاع پژوهشگران گرامي مي­رساند مجموعه مقاله­ هاي شانزدهمين گردهمايي بين المللي انجمن ترويج زبان و ادب فارسي آماده شده است. مقاله­ هاي پژوهشگران محترمي كه هزينه­ هاي چاپ را در سامانه همايش پرداخت نموده­ اند، به زودي به ايميل ايشان ارسال خواهد شد. ضمنا گواهي پذيرش و ارايه همه مقاله­ هاي پذيرفته شده در پنل كاربري، بخش مستندات، ارسال شده است. (از بيست اسفندماه قابل دسترسي است.)

تندرست و برقرار باشيد!

صفحات آغازین.pdf (6.65 mb)

05632202120

tarvij16_dabir@birjand.ac.ir