محور فرعی | محور اصلی | |
جنبه های به نژادی زعفران | جنبه های به نژادی و به زراعی زعفران |
|
جنبه های به زراعی زعفران | جنبه های به نژادی و به زراعی زعفران |
|
اثر تغییر اقلیم و خشکسالی بر زعفران | تغییر اقلیم خشکسالی و تنش های محیطی |
|
اثر تنش های محیطی بر زعفران | تغییر اقلیم خشکسالی و تنش های محیطی |
|
آفات | مدیریت آفات ، بیماریها و علف های هرز |
|
بیماری ها | مدیریت آفات ، بیماریها و علف های هرز |
|
علف های هرز | مدیریت آفات ، بیماریها و علف های هرز |
|
فرآوری زعفران | فرآوری و فناوری های پس از برداشت زعفران |
|
فناوری های پس از برداشت زعفران | فرآوری و فناوری های پس از برداشت زعفران |
|
فیتوشیمی زعفران | فیتوشیمی، فارماکولوژی و کاربردهای پزشکی زعفران |
|
فارماکولوژی زعفران | فیتوشیمی، فارماکولوژی و کاربردهای پزشکی زعفران |
|
کاربردهای پزشکی زعفران | فیتوشیمی، فارماکولوژی و کاربردهای پزشکی زعفران |
|
تولید زعفران ارگانیک | تولید زعفران ارگانیک |
|
مدلسازی عملکرد زعفران | فناوری های نوین تولید زعفران |
|
استفاده از کشاورزی دقیق | فناوری های نوین تولید زعفران |
|
هوش مصنوعی | فناوری های نوین تولید زعفران |
|
سایر | فناوری های نوین تولید زعفران |
|
جنبه های اقتصادی زعفران | جنبه های اقتصادی و تجاری زعفران |
|
جنبه های تجاری زعفران | جنبه های اقتصادی و تجاری زعفران |
|
اکوتوریسم زعفران | اکوتوریسم زعفران و توسعه پایدار روستایی |
|
توسعه پایدار روستایی | اکوتوریسم زعفران و توسعه پایدار روستایی |
|