اطلاعیه شماره 8

8 بهمن 1396

اطلاعیه در خصوص پذیرش غیرحضوری مقالات پوستری و وضعیت اسکان

1. با عنایت به تصمیم شورای هماهنگی همایش، امکان ارائه مقالات پوستری به صورت غیرحضوری به تعداد محدودی پیش بینی شده است، لذا از متقاضیانی که ثبت نام نموده ولی امکان حضور آنها در زمان برگزاری همایش وجود ندارد، درخواست می شود مبلغ 150000 ریال به ازای هرمقاله پوستری بابت چاپ به حساب همایش واریز نموده و ضمن ایمیل تصویر فیش واریزی، با دبیرخانه همایش تماس گرفته و درخواست خود را تایید نمایند

2. با عنایت به تصمیم شورای هماهنگی همایش، امکان اسکان رایگان در خوابگاه های دانشجویی برای متقاضیانی که ثبت نام نمایند به مدت یک شب قبل یا بعد از روز همایش به تعداد محدود پیش بینی شده است. لذا از متقاضیان درخواست می گردد نام و نام خانوادگی خود را با ذکر تاریخ دقیق اسکان و نحوه پذیرش مقاله به شماره 09153612771 آقای مهندس صفایی مسئول کمیته اسکان همایش جهت هماهنگی پیامک نمایند..

05632254045-49 داخلی 262
nopea2018@birjand.ac.ir
خراسان جنوبی، بیرجند، کیلومتر 5 جاده کرمان،  صندوق پستی 331 پردیس کشاورزی و منابع طبیعی