زبان

جلسه هم‌اندیشی تیم راهبری اولین همایش بین‌المللی و دومین همایش ملی مدلسازی و فناوری‌های جدید در مدیریت آب با حضور دبیران همایش

20 دی 1401

جلسه اعضای تیم راهبری همایش با حضور دبیران محترم همایش در روز دوشنبه مورخ۱۴۰۱/۱۰/۱۲ در محل دانشکده دانشگاه بیرجند برگزار شد.

خانم مهندس سروری ،مسئول کمیته‌ی اجرایی همایش بیان کرد: باتوجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده دررابطه با داوری پیش از موعد، پیگیری‌هایی در حال انجام می‌باشد و همچنین جلسه نشست خبری، در زمان مشخص شده با حضور اصحاب رسانه استان، برگزار گردید وی افزود: کلیپ سخنرانی‌های مربوط به وبینار در فضای مجازی انتشار خواهد یافت و همچنین گواهی حضور برای شرکت‌کنندگان ارسال می‌شود.

ایشان همچنین نظرات خود را در رابطه با شیوه تبلیغات بیشتر جهت دریافت مقاله و همچنین جزئیات نمایشگاه تخصصی صنعت آب بیان کردند.

آقای مهندس عظیمی‌، مسئول کمیته اسپانسری بیان کرد: برگزاری کارگاه‌ها قبل برگزاری کنفرانس، بازدهی بیشتری خواهد داشت. جلسات اسپانسری دارای نتایج مطلوبی بوده و پیگیری برگزاری جلسات اسپانسری جهت همکاری بیشتر با صنعت و کارخانه‌ها درحال اجرا می‌باشد.

وی همچنین نظرات خود را در رابطه با برگزاری کارگاه‌ها و سخنرانان اعلام کرد.

آقای دکتر اکبری، دبیر همایش بیان کرد: جذب مقاله از اهداف اصلی همایش می‌باشد وبه نظر ایشان روند تصاعدی و قابل توجه ارسال مقالات تا‌کنون در راستای برگزاری هرچه بهتر و هدفمندتر این همایش کمک شایانی خواهد کرد.

دبیر همایش نیز در رابطه با مسئولیت هر کمیته و نحوه تبلیغات، موضوعاتی را ارائه داد.

آقای دکتر پوررضا بیان کرد: افزایش ارتباط جهت همکاری بیشتر با سایر گروه‌های آموزشی دانشگاه همچون گروه محیط زیست، مرتع و آبخیزداری، جغرافیا، زمین شناسی و... میتواند مفید واقع شود موضوع همایش فقط مدلسازی نیست،بلکه هرچیز مربوط به خشکی و خشکسالی است.

وی همچنین جزئیات وبینارهای برگزار شده را بیان کرد و افزود: ۲ وبینار دیگر نیز در آینده برگزار خواهد شد.

در ادامه این جلسه برنامه‌ریزی‌هایی جهت برگزاری همایش، مطرح‌ گردید.

منبع: خبرگزاری همایش

پنل روزشمار