زبان

برگزاری جلسه هم اندیشی

9 آبان 1401

جلسه هم‌اندیشی با حضور دکتر ابوالفضل اکبرپور،معاون پژوهش،فناوری ونوآوری دانشگاه بیرجند و دکتر محمداکبری ،مدیر زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند و دبیراولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی مدلسازی و فناوری‌های جدید در مدیریت آب با حضور جناب آقای مهندس حسینی؛ مدیر محترم کارخانه ایران کاوش؛انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن برگزار گردید.

جناب آقای دکتر ابوالفضل اکبرپور وجناب آقای دکتر محمد اکبری، با جناب آقای مهندس حسینی،مدیرکارخانه ایران کاوش دیدار کردند.
طی جلسه ای که در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۸/۴ تشکیل شد ، دکترمحمد اکبری و دکتر ابوالفضل اکبرپور از جناب آقای مهندس حسینی درخواست ارائه چالش ها و مشکلات کارخانه را داشتند.

جناب آقای مهندس حسینی،مدیر کارخانه ایران کاوش خاطر نشان کرد: موضوعات تبدیل کارخانه به کارخانه ای دانش بنیان، کمبود نیروی تخصصی مجرب و توانمند و همچنین نبود واحد R&D ازجمله چالش های کارخانه به شمار می‌ورد.
وی افزود:ما برآنیم که تمامی این مشکلات وچالش ها رابه حداقل رسانده ودر این راستا اقداماتی صورت گیرد.

جناب آقای دکتر اکبرپور ذکر کرد: تشکیل واحد آلاینده حتی درمکان دانشگاه بیرجند، متخصص کردن نیروهای انسانی به وسیله‌ برگزاری دوره های آموزشی مختلف باحضور بهترین اساتیدکشور، دراختیارگذاشتن تیم پژوهشی برای حل سایر مشکلات و به خصوص تبدیل کارخانه ایران کاوش به کارخانه دانش بنیان، در برنامه های معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری قرار می گیرد.
وی پس از ارائه توضیحاتی در رابطه با مراحل دانش بنیان شدن کارخانه و مزایای آن، برنامه هایی جهت تسریع این فرآیند از قبیل واردکردن تیم پژوهشی متخصص ارائه داد.

جناب آقای دکتر اکبری افزود: دغدغه مجموعه ایران کاوش، دغدغه معاونت و زیست بوم دانشگاه بیرجند و صنعت استان ما نیز می باشد. درهمین راستا عوامل اجرایی واحد زیست بوم به طور ویژه پیگیر تسریع موارد مورد انتظار خواهند بود و تمامی این کارها منجر به تاثیر فوق العاده در ارائه محصولات و تولیدات کارخانه می شود.
وی افزود: از آنجایی که دولت در سال جاری توجه خاصی به دانش بنیان کردن شرکت ها دارد،می توان از این فرصت استفاده کرد و در اسرع وقت پیگیری و برنامه ها، اجرایی شود.
همچنین وی، مهارت افزایی و مشاوره های شغلی را از برنامه های مهم در این راستا برشمرد.
در انتهای جلسه، بازدید از کارخانه ایران کاوش به منظور پژوهش و کسب اطلاعات بیشتر جهت رفع مشکلات این کارخانه، در دستورکار تیم پژوهشی همایش قرار گرفت.

پنل روزشمار

05631026306_ 09910718124