ISC

9 خرداد 1400

پژوهشگران گرامی

با سلام

با توجه به اعلام نتیجه داوری در خصوص تمام، لطفا فایل نهایی مقالات را طبق فرمت مندرج در روش تدوین مقاله، با درج نام نویسنگان و آدرس پس از اصلاحات مد نظر داوران محترم مجددا بارگذاری فرمایید. این اصلاحات در لینک تاریخچه جلوی نام مقاله در بخش مقالات من قابل دانلود و مشاهده می باشد.

همچنین فرمت پوستر و پاور پوینت همایش جهت سخنرانی در لینک های زیر درج شده است. لطفا پس از دانلود عینا . دقت فرمایید که لوگوی موسسه خود را جایگزین نمونه نمایید. بدون تغییر در فرمت و ابعاد مطالب خود را درون فایل نمونه قرار دهید.

فرمت پوسترposter templet LFA2021.pptx (4.31 mb)

فرمت پاور پوینت :  powerpoint template.pptx (347.53 kb)

لطفا صدای سخنرانی بر روی هر اسلاید باکیفیت و ولوم میکروفون بالا ضبط و اضافه شود

روش :

با توجه به اینکه روشهای مختلفی برای صدا گذاری فایل پاورپوینت وجود دارد، لطفا از روش ارائه شده که مناسب فرمت اجرائی اولین همایش ملی افزودنی های خوراک دام وطیور می باشد، اقدام شود:

"برای صداگذاری روی فایل پاورپوینت به روش زیر عمل کنید:

1- در Toolbar پاورپوینت روی Slide Show کلیک کنید

2- در قسمت Set Up بر روی Record Slide Show کلیک کنید

3- بر روی Start Recording From Current Slide کلیک کنید

4- بر روی Start Recording کلیک کنید

5- صحبت را شروع کرده و پس از اتمام توضیح بر روی هر اسلاید، کلید Esc روی لپ تاپ را بزنید و یا باکس بالا و گوشه سمت چپ (که زمان رکورد را نشان می دهد) ببندید

6- برای هر اسلاید مراحل فوق را تکرار کنید."

لطفا پس از افزودن صوت کیفیت و بالا بود ولوم میکروفون را چک کنید و بعد ادامه دهید.

با سپاس دبیرخانه علمی همایش.

پژوهشگران گرامی

با سلام

فرمت پوسترposter templet LFA2021.pptx (4.31 mb)

فرمت پاور پوینت :  powerpoint template.pptx (347.53 kb)

لطفا صدای سخنرانی بر روی هر اسلاید باکیفیت و ولوم میکروفون بالا ضبط و اضافه شود

روش :

"برای صداگذاری روی فایل پاورپوینت به روش زیر عمل کنید:

1- در Toolbar پاورپوینت روی Slide Show کلیک کنید

2- در قسمت Set Up بر روی Record Slide Show کلیک کنید

3- بر روی Start Recording From Current Slide کلیک کنید

4- بر روی Start Recording کلیک کنید

6- برای هر اسلاید مراحل فوق را تکرار کنید."

با سپاس دبیرخانه علمی همایش.

09015499140 واتساپ

LFA2021@BIRJAND.AC.IR