ISC

فراخوان

26 آذر 1399

باسمه تعالی

با استعانت از درگاه خداوند متعال، گروه پژوهشی تنش های محیطی در علوم دامی، با عنایت به رسالت مرجعیت علمی خود در زمینه گردآوری دانش موجود در حوزه وسیع افزودنی های خوراک دام و طیور با محوریت کنترل تنش های محیطی، سلامت دام و افزایش بهره وری تولید سالم و ارگانیک، اولین همایش ملی افزودنی های خوراک دام و طیور را در 19 و 20 خرداد ماه 1400 به صورت مجازی برگزار خواهد نمود. امید است با مشارکت حداکثری اساتید، دانشجویان و پژوهشگران سراسر کشور و کشور های همسایه ایران، رویدادی منطقه ای در راستای شناسایی ظرفیت های صنعت دام و طیور رخ دهد.

لذا از کلیه پژوهشگران جهت مشارکت در این رویداد علمی دعوت به عمل می‌آید. پذیرش مقالات در این همایش، هم به صورت چکیده مقاله و هم به صورت مقاله کامل خواهد بود. برای آشنایی با نحوه تدوین مقاله، به منوی مربوطه مراجعه فرمایید. پیوستن به گروه مجازی همایش:لینک

دکتر سید احسان غیاثی (دبیر همایش)

09015499140 واتساپ

LFA2021@BIRJAND.AC.IR