دومین همایش دانش،صنعت و تجارت پنبه و گیاهان لیفی

اطلاعیه شماره 2

تمدید مهلت ارسال مقالات تا پایان تیر ماه

با سلام و آرزوی قبولی طاعات

نظر به استقبال اساتید ، پژوهشگران ، کارشناسان و دانشجویان گرامی از دومین همایش بین المللی دانش،صنعت و تجارت پنبه و گیاهان لیفی و درخواست تمدید مهلت ارسال مقالات، بدینوسیله به اطلاع می رساند با توجه به تصمیم شورایعالی همایش مهلت ارسال مقالات کامل تا پایان تیر ماه تمدید گردید. شایان ذکر است کلیه پژوهشگرانی که تا کنون موفق به ارسال مقالات خود نگردیده اند می توانند مقالات کامل (چکیده به همراه اصل مقاله) خود را حداکثر تا تاریخ فوق الذکر از طریق سامانه کاربران سایت ارسال نمایند.

با تشکر

دبیرخانه دومین همایش بین المللی دانش،صنعت و تجارت پنبه و گیاهان لیفی