بازدید سایت

ارسال گواهی‌های مقالات پذیرفته‌شده

با سلام و احترام

ضمن سپاس از مشارکت کلیۀ فرهیختگان ارجمند در اولین همایش ملی مسائل و چالش‌های اجتماعی و فرهنگی خانوادۀ مسلمان ایرانی، گواهی و مقالۀ پذیرفته‌شده در چارچوب همایش به ایمیل نویسندگان و همکاران که در سامانه درج شده است ارسال گردید. به استحضار می‌رساند به زودی مقالات در سامانه ISC و سایت سیویلیکا نیز نمایه شده و قابل رؤیت خواهد بود. محتوای گواهی و مقاله عیناً از سامانه برداشته شده است ولی در عین حال اگر نقص یا ایرادی وجود دارد در پاسخ به ایمیل اطلاع دهید تا اصلاح و بازگردانده شود. در صورتی که ایمیل دریافت نشده است، اسپم را نیز چک کنید؛ یا از نویسندۀ همکار جویا شوید؛ در غیر اینصورت به صورت ایمیل درخواست دهید تا در پاسخ به همان ایمیل موارد ارسال شود. امیدواریم در آینده نیز شاهد همراهی‌تان در همایش‌های گروه جامعه‌شناسی دانشگاه بیرجند باشیم. در پناه خدای متعال شاد و پیروز باشید.

با تشکر

دبیرخانۀ همایش

ثبت‌نام و ورود

نمایه ISC