بازدید سایت

فرمت تدوین مقالات همایش

24 مرداد 1400

ضمن سپاس از پژوهشگران ارجمند؛ خواهشمند است، مقالات خود را در قالب فرمت ذیل آماده و ارسال نمایند. توجه فرمایید در صورتی که متن مد نظر خود را جایگزین متن فرمت حاضر نمایید، زمان کمتری از شما جهت تدوین یک مقاله گرفته خواهد شد. پس نیازی نیست در یک فایل جداگانه دستورات این فرمت را اعمال نمایید. پس از تدوین مقاله بررسی نمایید تا موارد اضافی همچون کادرهای راهنما در متن مقاله نباشد. برای دریافت فرمت بر روی ادامه مطلب کلیک کنید.

ثبت‌نام و ورود

نمایه ISC
کتاب‌های برتر جامعه‌شناسی خانواده
نشریات برتر حوزۀ خانواده