استعلام مقاله
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.

سایت خبری
آمار بازدیدکنندگان

برگزاری مجازی همایش

30 خرداد 1399

با توجه به ممنوعیت برگزاری حضوری همایش­ های علمی بر اساس پروتکل­ های ابلاغی ستاد ملّی مبارزه با کرونا و نظر به تعهدی که نسبت به پژوهشگران ارجمند احساس می­ کنیم، مقرر شد اولین همایش ملّی آب، فرهنگ و پژوهش­ های علوم انسانی پس از مشورت با کمیتة علمی همایش به صورت مجازی برگزار گردد. تاریخ دقیق همایش پس از طرح در شورای پژوهشی دانشگاه بیرجند به زودی اطلاع ­رسانی خواهد شد. بدین وسیله ضمن تشکر از شکیبایی صاحبان مقاله ­ها و آرزوی تندرستی برای آحاد جامعه، از محققان گرامی که مشغول نوشتن مقاله هستند، خواهشمندیم حداکثر تا شنبه، مورخ 21/ 4/ 1399 اقدام به ارسال پژوهش­ های خویش فرمایند. نوبت دوم ارزیابی مقاله­ ها از تاریخ مذکور شروع خواهد شد. بدیهی است از آن تاریخ، مقاله ­ای پذیرفته نخواهد شد. پیشاپیش از عنایتی که خواهید فرمود، سپاسگزاری می­ کنیم.

با تشکر و احترام

محمدرضا عزیزی

دبیر نخستین همایش ملّی آب، فرهنگ و پژوهش­ های علوم انسانی

3/30/ 1399