استعلام مقاله
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.

سایت خبری
آمار بازدیدکنندگان

راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله

5 تیر 1398

پژوهشگران محترم لطفاً قبل از اقدام به ثبت نام نکات زیر را مرور فرمایید تا در ثبت مقاله و ارسال فایل ها دچار مشکل نشوید:

به منظور ثبت نام و ارسال مقاله در «اولین همایش ملّی آب، فرهنگ و پژوهش­های علوم انسانی» به صورت زیر عمل نمایید:

1-          با کلیک بر روی پنل ثبت­نام در صفحة اصلی سایتِ همایش به آدرس:https://conf.birjand.ac.ir/waterculture اطلاعات خود را وارد نمایید!

2-          در فرم ثبت­ ‏نام، نام کاربری و رمز عبوری از شما خواسته می­شود که برای ورود به پنل کاربری پژوهشگر، لازم است.

3-         پس از ورود به پنل کاربری، وارد قسمت همایش‏ها شوید!

4-     روی گزینه عضویت (ثبت ‏نام) در همایش جدید کلیک کنید!

5-     سپس از لیست همایش‏های در حال ثبت ‏نام، گزینة ثبت ‏نام دراولین همایش ملی آب، فرهنگ و پژوهش­های علوم انسانی را انتخاب و تایید کنید!

6-     توجه داشته باشید از گزینه ‏های موجود در ارتباط با انواع شرکت در همایش(دانشجویی/ آزاد) یکی را انتخاب نمایید!

7-     با گذراندن مراحل هفت­گانه، ثبت‏ نام اولیة شما در همایش انجام خواهد شد.

8-     برای ثبت مقاله از صفحة «همایش‏های من» در پنل کاربری خود، گزینة «ثبت مقاله» را انتخاب کنید!

9-     پس از ورود به صفحة «ثبت مقاله»، اطلاعات لازم شامل عنوان مقاله، محورهای اصلی و فرعی مقاله، چکیدة مقاله و همچنین نویسندگان مقاله را درج کنید! جهت ثبت نهایی، گزینة «ذخیره تغییرات» را انتخاب نمایید!

10-  برای کپی متن چکیده حتماً از کلید Ctrl+V استفاده کنید.

11-  در بخش «مقالات من» برای مقاله مورد نظر، لازم است در بخش «ارسال فایل های مقاله»، فایل های word و pdf مقاله کامل را بارگذاری کنید.

12-  پس از بارگذاری تمام فایل های مورد نیاز، وضعیت مقاله به «دریافت کامل فایل ها» تغییر خواهد کرد.

13-  با استفاده از گزینه «ثبت مقاله» می توانید مقالات دیگر خود را ثبت کنید.

تاریخ امروز

056-32202134

056-32202120

waterculture_conf@birjand.ac.ir