تاریخ های مهم

Geoconservation Research

25 فروردین 1398

نویسندگان محترم کنفرانس

بنا به توافق حاصل شده میان اولین کنفرانس بین المللی گردشگری کویر لوت و مجله Geoconservation Research ، مجله Geoconservation Research آماده است مقالات برتر این کنفرانس بین المللی در زمینه ژئوتوریسم و میراث حفاظت زمین شناسی  بعد از تایید نهایی سردبیر و داوری تخصصی هیات تحریریه در این مجله به چاپ برساند.

درباره ی مجله Geoconservation Research(GCR)

مجله Geoconservation Rsearch در سال 2017  به عنوان اولین مجله تخصصی در ایران در حوزه ی حفاظت و میراث زمین شناسی تاسیس شد. جلد اول این مجله با مقالاتی از اساتید برتر زمین شناسی در زمینه ژئوتوریسم چاپ گردید. هیات تحریریه مجله که همراه با برد اصلی مجله مقالات مجله و مقالات برتر کنفرانس ها بررسی و داوری می نمایند  که عبارتند از Tom Hose، Mamoon Allan ، Djordjije Vasiljevic.. و علیرضا امری کاظمی. این مجله در سال گذشته در GeoconservationNewsletter بریتانیا معرفی شده است.

امید است این مجله در آینده بتواند جایگاه علمی ایران را در زمینه ی میراث زمین شناسی بیشتر به نمایش بگذارد.

زبان همایش

ثبت نام