پوستر

056-32202073

056-32202073

ichswa@birjand.ac.ir

بیرجند-دانشگاه بیرجند- پردیس شوکت‌آباد- دانشکده ادبیات و علوم انسانی- گروه پژوهشی افغانستان

برنامه‌های تفریحی حاشیه همایش (بازدید از عمارت اکبریه و استفاده از مجموعه آبی میلاد دانشگاه بیرجند)

20 فروردین 1394

در حاشیه دومین همایش بین‌المللی امنیت انسانی در غرب آسیا، برنامه‌‌های تفریحی برای شرکت‌کنندگان محترم پیش‌بینی شده است.

1. بازدید از باغ و عمارت جهانی اکبریه

یکی از برنامه‌ها بازدید از باغ و عمارت جهانی اکبریه است که در غروب چهارشنبه 2 اردیبهشت پیش‌بینی شده است. این مجموعه اکنون در انتهای خیابان معلم بیرجند قرار دارد. در گذشته قسمتی از فضاها و اندرونی آن به خانواده علم اختصاص داشته و بخش مرکزی آن ویژه امور دیوانی و حکومتی بوده است. این مجموعه دارای اجزایی نظیر سر در ورودی، عمارت اصلی، باغ،اصطبل، استخر، بخش اداری و... می‌باشد. مجموعه اکبریه با مساحت 29265 متر مربع و اعیان 5408 متر مربع با جهت شرقی، غربی ساخته شده است. بخش مرکزی در دو طبقه شامل: دالانها، اتاق ها، اتاق شاه‌نشین، پلکان، هشتی‌ها، گنبد کلاه فرنگی و اتاق آینه است که شاخص‌ترین بخش این مجموعه به شمار می‌آید. در حال حاضر موزه‌های باستان‌شناسی و مردم‌شناسی بیرجند در این بخش قرار دارند. بخش غربی اکبریه نیز در دو طبقه، در دوره پهلوی ساخته شده که شامل اتاقها و راهروهای ارتباطی متعدد است.

تصاویری از باغ و عمارت جهانی اکبریه

همچنین در حاشیه بازدید از این مجموعه زیبا، حاضرین شاهد اجرای رقص محلی بیرجند نیز خواهند بود.

تصاویری از رقص محلی بیرجند

2. استفاده از مجموعه آبی میلاد دانشگاه بیرجند

به منظور رفاه حال شرکت‌کنندگان در همایش مجموعه آبی میلاد دانشگاه بیرجند در روز چهارشنبه 2 اردیبهشت به طور رایگان برای استفاده در اختیار شرکت‌کنندگان محترم قرار می‌گیرد. این مجموعه دارای استخر شنا، سونای خشک و بخار، جکوزی و حوضچه آب سرد می‌باشد .

تصویری از مجموعه آبی میلاد

Permanent