پوستر

056-32202073

056-32202073

ichswa@birjand.ac.ir

بیرجند-دانشگاه بیرجند- پردیس شوکت‌آباد- دانشکده ادبیات و علوم انسانی- گروه پژوهشی افغانستان

راهنمای سایت، ثبت نام و ارسال مقاله

21 تیر 1393

از صاحب‌نظران، پژوهشگران و علاقه‌مندان محترمی که تمایل به شرکت در همایش و ارسال مقاله را دارند درخواست می‌گردد این راهنما را ابتدا مطالعه کنند

در ابتدا برای آشنایی با اهداف، محورها و تشکیلات همایش خواهشمند است از منوی اصلی و فرعی بخش‌های مربوطه را انتخاب و مطالب ارائه شده را مطالعه نمایید.

فایل راهنمای ثبت‌نام و ارائه‌ي مقاله از پایین صفحه قابل دریافت است.

ثبت‌نام در سامانه

• ابتدا لازم است در این صفحه در سایت همایش‌های دانشگاه بیرجند ثبت‌نام به عمل آوردید. خواهشمند است کلیه اطلاعات به ویژه اطلاعات تماس به دقت تکمیل شود. بعد از ثبت‌نام تأییدیه‌ی ثبت‌نام به تلفن همراه و ایمیل‌تان ارسال خواهد شد.
  • بعد از تکمیل فرم، کنترل پنل شما در سامانه همایش باز خواهد شد.

کنترل پنل

• بعد از ورود به کنترل پنل، همایش امنیت انسانی در غرب آسیا را به فهرست همایش‌هایی که تمایل دارید در آن شرکت کنید،‌ اضافه نمایید.
  • بعد از آن کلیه‌ی امور مربوط به ارسال مقاله، اطلاع از وضعیت مقاله و ثبت‌نام از طریق سامانه به طور متمرکز انجام خواهد شد.

ارائه‌ی مقاله یا طرح کارگاه

• برای ارائه‌ی مقاله ابتدا صفحات مربوط به محورهای همایش و نحوه‌ی تدوین مقاله را به دقت مطالعه کنید و مقاله خود را براساس دستورالعمل بنویسید.
  • بعد از اطمینان از رعایت قالب همایش، مقاله‌ی خود را از طریق کنترل پنل در سامانه‌ی همایش بارگذاری کنید.
  • ثبت نام در کارگاه‌ها و برنامه‌های جانبی همایش نیز از طریق کنترل پنل انجام خواهد شد. فهرست کارگاه‌ها به محض قطعی شدن در سایت اعلام خواهند شد.

در صورت بروز مشکل با ما تماس بگیرید

• در صورت بروز هر گونه مشکل یا سوال لطفاً با ما تماس بگیرید. در اسرع وقت نسبت به رفع مشکل اقدام خواهد شد.

2ndichswaGuideGForRegistering.pdf (224.58 kb)

Permanent