پوستر

056-32202073

056-32202073

ichswa@birjand.ac.ir

بیرجند-دانشگاه بیرجند- پردیس شوکت‌آباد- دانشکده ادبیات و علوم انسانی- گروه پژوهشی افغانستان

تشکر و قدردانی

به نام خدا

بدینوسیله مراتب تقدیر و تشکر خود را از کلیه پژوهشگران محترم و عزیزانی که با حضور خود در دومین همایش بین‌المللی امنیت انسانی در غرب آسیا ما را مفتخر نموده و از کلیه عزیزانی که در بخش‌های مختلف اجرایی، در هر چه بهتر برگزار شدن این همایش ما را یاری نمودند به عمل می‌آوریم. برگزاری همایش آن هم در سطح بین‌المللی نیازمند تلاش‌ها و هماهنگی‌های زیادی است که بی‌شک بدون یاری عزیزان و همکارانمان در بخش‌های مختلف اجرایی امکان پذیر نبود.

امید است این همایش باعث آشنایی هر چه بیشتر شما شرکت‌کنندگان گرامی با استان خراسان جنوبی، به ویژه شهر بیرجند و آداب و رسوم مردم آن شده باشد و خاطرات خوبی از این خطه در ذهن  شما باقی مانده باشد.

با تشکر

دبیرخانه دومین همایش بین‌المللی امنیت انسانی در غرب آسیا