ورود و ثبت نام

برگزاری اولین نشست خبری دبیران همایش ملی توافق هسته ای؛ از اجرا تا فرصت های پیش رو ( بررسی تحولات پسا برجام)

27 دی 1394

نشست خبری همایش ملی توافق هسته ای؛ از اجرا تا فرصت های پیش رو ( بررسی تحولات پسا برجام) با حضور دبیران همایش، معاون فرهنگی و اجتماعی و اصحاب رسانه در محل ساختمان معاونت فرهنگی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر محمدحسین قریشی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند ضمن تبریک فرارسیدن سالروز تشکیل شورای انقلاب به فرمان حضرت امام خمینی(ره) در سال 1357 و تسلیت شهادت دانشمند هسته ای دکتر علیمحمدی به جامعه دانشگاهی اظهار داشت؛ پس از توافق هسته ای بین جمهوری اسلامی ایران و 1+5 بخشنامه ای توسط وزارت متبوع مبنی بر نشان دادن ابعاد تاریخی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و روشن ساختن افق های پیش رو به دانشگاه های کشور ابلاغ گردید که در این راستا دانشگاه بیرجند نسبت به برگزاری همایش مذکور اقدام نمود.

دکتر احمد بخشی دبیر علمی همایش با اعلام برگزاری این همایش و فرصت های پیش روی استان خراسان جنوبی در دوران پسا برجام افزود؛ در این همایش دیدگاه های مختلف به صورت علمی بررسی خواهد شد.

دکتر احمد بخشی محورهای همایش ملی توافق هسته ای؛ از اجرا تا فرصت های پیش رو را در محورهای کلی بررسی محتوای توافق هسته ای: تعهدات طرفین، بررسی حقوقی توافق هسته ای، بررسی موانع احتمالی برسر اجرای توافق هسته ای، توافق هسته ای و سیاست های کلی نظام، بررسی دیدگاه های جریان های سیاسی در مورد توافق هسته ای، بررسی توافق هسته ای بر سیاست خارجی و عمق استراتژیک ایران، توافق هسته ای و امنیت بین الملل، توافق هسته ای و امنیت منطقه ای، بررسی جهت گیری کشورها و سازمان ها نسبت به توافق هسته ای، توافق هسته ای و پروژه ایران هراسی، توافق هسته ای و سرمایه گذاری خارجی، توافق هسته ای و اقتصاد داخلی، تأثیر توافق هسته ای بر تجارت خارجی، پسا برجام، تحریم ها و اقتصاد کشور، اقتصاد مقاومتی و توافق هسته ای، توافق هسته ای و همکاری های علمی ـ بین المللی، تأثیر توافق هسته ای بر بنیان های فرهنگی و اجتماعی، پسا برجام و رخنه های نفوذ فرهنگی و اجتماعی، توافق هسته ای و آینده انرژی هسته ای و تجدید پذیر، توافق هسته ای و همکاری های مشترک هسته ای، تأثیر توافق هسته ای بر جهت گیری های فرهنگی و اجتماعی، توافق هسته ای و آموش عالی، توافق هسته ای؛ دستاوردها و دغدغه ها عنوان کرد.

همایش ملی توافق هسته ای؛ از اجرا تا فرصت های پیش رو ( بررسی تحولات پسا برجام) با مشارکت و حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، استانداری خراسان جنوبی، دفتر مطالعات سیاسی و بین الملل وزارت خارجه، منطقه ویژه اقتصادی بیرجند، سازمان انرژی اتمی ایران، نمایندگی وزارت امور خارجه در بیرجند و انجمن های علمی دانشجویی توسط دانشگاه بیرجند در 29 و 30 اردیبهشت ماه 1395 برگزار می شود.

تلفن: 32202123-056
نمابر: 32202123-056

deal@birjand.ac.ir

استان خراسان جنوبی  بیرجند- انتهای بلوار دانشگاه- پردیس شوکت آباد- معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند دبیرخانه همایش توافق هسته ای