ورود و ثبت نام

(بررسی تحولات پسا برجام)

آبان ماه 1395 - دانشگاه بیرجند

مقدمه

با توجه به اهمیت موضوع توافق هسته ای و نیز بنابر ضرورت گفتگو و پژوهش علمی پیرامون یکی از مهمترین مسایل اخیر سیاسی که خود تاثیرات مهمی در ابعاد و عرصه های مختلف خواهد گذاشت،  دانشگاه بیرجند به عنوان قطب دانشگاهی شرق کشور می کوشد "همایش ملی توافق هسته ای؛ از اجرا تافرصتهای پیش رو" (بررسی تحولات پسا برجام)  برگزار نماید و از این طریق تحلیلگران و صاحبنظران در این حوزه را گرد هم جمع کند تا در نهایت با استفاده از  نظرات و مباحث علمی مطرح شده، به تصمیم گیران این امر خطیر یاری رساند.

ازکلیه اعضای محترم هیات علمی، پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور، صمیمانه دعوت می گردد، با ارسال مقاله ی علمی ارزشمند خود، در برگزاری همایش مذکور مشارکت فعال داشته باشند.

اهداف

_ شناسایی زوایای مختلف سیاسی اقتصادی و ... توافق هسته ای

_ بررسی رویکردهای دولتها نسبت به برنامه هسته ای

_ بررسی ابعاد گوناگون توافق هسته ای

_ تاثیرات و چالش های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ... توافق هسته ای در سطوح داخلی، منطقه ای و بین المللی

_ تولید ادبیات مرتبط با موضوع

شرایط و ضوابط

* همایش ملی توافق هسته ای، سراسری است.  ویژه‌ دانشگاهیان، پژوهشگران و تحلیگران سراسر کشور است و در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود.

* ثبت نام و ارسال مقالات تنها از طریق سامانه کاربران پرتال همایش به آدرس امکان‌پذیر خواهد بود.

* مسئولیت علمی مقالات برعهده نویسندگان مقالات خواهد بود.

* مقاله ارسال شده به همایش نباید در هيچ يك ازهمايش های (داخلي يا خارجي) ارائه و يا چاپ شده باشد، کپی برداری نگردیده و همزمان نیز برای همایش دیگری ارسال نشده باشد. اگر خلاف اين امر ثابت شود، دبیرخانه همایش در صورت آگاهي از اين امر، اجازه دارد فرآيند چاپ را متوقف كند و کلیه موارد حقوقی آن متوجه نویسندگان مقاله خواهد بود.

* نتايج بررسي چكيده اصل مقالات و ليست مقالات پذيرفته شده جهت ارائه در همایش و نحوه پذیرش (شفاهی و یا پوستر) در سايت همايش اطلاع رساني مي گردد.

تقویم همایش

تاریخ شروع ثبت نام در همایش..................................  15 مهر 1394

تاریخ شروع دریافت مقاله در همایش............................... 15 مهر 1394

آخرین مهلت ثبت نام ...............................................31 شهریور 1395