همایش ملی ترجمه و مطالعات میان رشته ای

آمار وبگذر

ارسال فایل های چکیده از طریق سایت همایش

8 آذر 1394

به اطلاع پژوهشگران محترمی که اسامی آن ها در لیست پذیرش چکیده آمده است ولی ایمیل پذیرش را دریافت نکرده اند؛ می رساند که به دلیل ثبت نام ناقص (اعم از عدم ایجاد نام کاربری، ارسال چکیده از طریق ایمیل همایش و یا عدم ارسال فایل های چکیده) ایمیل پذیرش برای آن ها ارسال نشده است. لطفا هر چه سریع تر اقدام به ثبت نام و ارسال های فایل های مربوطه از طریق سایت همایش نمایید.

در صورت هر گونه غفلت، دبیرخانه همایش هیچ گونه مسئولیتی را نپذیرفته و عواقب ناشی از آن متوجه پژوهشگران عزیز خواهد بود.

همچنین بخش راهنمایی در سایت همایش به صورت دمو قرار داده شده است و مسئول سایت نیز به صورت تلفنی و ایمیل پاسخگوی مشکلات شما در زمینه ارسال فایل ها خواهد بود.

به امید دیدار