همایش ملی ترجمه و مطالعات میان رشته ای

آمار وبگذر

اطلاعات تکمیلی

2 اردیبهشت 1395

به اطلاع کلیه پژوهشگران محترم می رساند که به منظور برنامه ریزی و فراهم سازی مقدمات همایش و خاصه اسکان عزیزان، ارایه برخی اطلاعات به طور دقیق تر ضروری به نظر می رسد. از این رو، از مهمانان عزیز تقاضا می شود که حداکثر تا تاریخ 5/2/1395 اطلاعات زیر را از طریق ایمیل ( ctis2016@gmail.com )، تلگرام (09119679912) و یا پیامک به همان شماره همراه، ارسال فرمایید. پیشاپیش از همکاری شما برای برگزاری منظم همایش صمیمانه قدردانی می شود. در ضمن به اطلاع می رساند که برنامه سخنرانی ها پس از دریافت اطلاعات پژوهشگران بر روی سایت قرار خواهد گرفت.

اطلاعات مورد نیاز برای هر مقاله:

1. نام پژوهشگر ارائه دهنده مقاله که در همایش حضور خواهد داشت و وابستگی سازمانی ایشان...

2. نام نویسندگان دوم و یا سومی که در همایش حضور می یابند و وابستگی سازمانی ایشان

3. در صورتی که هزینه ثبت نام همه نویسندگان با یک نام کاربری پرداخت شده است، جزییات را ذکر نمایید.

4. زمان احتمالی ورود به بیرجند ( روز و ساعت)