همایش ملی ترجمه و مطالعات میان رشته ای

آمار وبگذر

اعلام نتایج نهایی

24 اسفند 1394

به اطلاع پژوهشگران محترم می رساند که نتایج نهایی مقالات در کنترل پنل شخصی قابل مشاهده می باشد و  از طریق ایمیل نیز اطلاع رسانی  می شود. خاطرنشان می شود که پذیرش مقالات صرفاً به صورت سخنرانی بوده و حضور فرد جهت دریافت بسته همایشی و گواهی الزامی می باشد.

جهت رفاه حال پژوهشگران عزیز تدارکات مربوط به اسکان و تغذیه صورت گرفته که در صورت ثبت نام می توانند  از اسکان و تغذیه رایگان برخوردار گردند.

اطلاعات دقیق مربوط به پرداخت هزینه ها در بخش "هزینه ثبت نام" و همچنین در بخش خبری پیشین آمده است.

در ضمن برنامه زمان بندی سخنرانی ها متعاقبا از طریق سایت اعلام خواهد گردید.

به امید  دیدار