همایش ملی ترجمه و مطالعات میان رشته ای

اعلام نتایج

7 آذر 1394

بسمه تعالي
احتراما ضمن تشكرو قدرداني از استقبال گرم پژوهشگران گرامي كه مقالات تخصصي خويش را به همايش ملي مطالعات ترجمه و حوزه هاي ميان رشته اي ارسال نموده اند، بدينوسيله اعلام مي دارد مقالات ذيل در مرحله اول پذيرفته شده است. ضمن تبريك به پژوهشگران محترم، خواهشمند است نسبت به ارسال اصل مقالات تا تاريخ 1394/12/1 با رعايت چارچوب علمي ذكر شده در وب سايت همايش اقدام فرمايند. بديهي است به چكيده هاي پذيرفته شده اي كه اصل مقاله آن دريافت نگردد، تريتب اثري داده نخواهد شد و اين دسته از چكيده ها در مجموعه چكيده هاي چاپ شده همايش منتشر نخواهد گرديد.

*لازم به ذكر است اصل مقالات صرفا از طريق وب سايت ارسال گردد.