همایش ملی ترجمه و مطالعات میان رشته ای

ورود و ثبت نام

آمار وبگذر

راهنمای ارسال مقاله

به اطلاع پژوهشگران محترم می رساند که جهت ارسال مقاله از طریق وبگاه همایش نیازی به تایپ مجدد متن ارسالی در کادر مربوطه نمی باشد. جهت تسریع و سهولت لطفا مراحل زیر را انجام دهید:

1. متن مورد نظر را Copy کنید
  2.  از منوی Edit   در کادر مربوط به ارسال مقاله، گزینه Copy را انتخاب کنید؛ ( در صورت نمایش پیغام گزینه allow access را تأیید کنید) و سپس گزینه Paste را انتخاب کنید.

جهت راهنمایی بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه نمائید:

راهنمای استفاده از سایت