تاریخ های مهم
1 آبان 1396

22 و 23 فروردین 97

استعلام وضعیت مقاله
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.

پژوهشگران گرامی

با سلام

احتراما با عنایت به اینکه هر مقاله برای 3 داور ارسال شده و در اکثر مقالات بیش از 1 داور پاسخ نهایی را ارسال نموده است، مقالات رد شده به پژوهشگران ارجاع شده و مشخص شده اند. بر این اساس با توجه به افزایش 20 درصدی هزینه پس از اتمام مهلت ثبت نام لازم است که پژوهشگران گرامی پرداخت های اولیه را ضمن تعیین قطعی نوع ثبت نامی بسته به شرایط حضور و ومدارک بارگذاری شده قبل از اتمام مهلت ثبت نام انجام دهند.

تماس های مکرر پژوهشگران مبنی بر مشخص نشدن نتیجه نهایی داوری به دلیل تکمیل نشدن داوری سوم در بعضی از موارد است که به صورت خودکار پس از تجمیع اعلام می گردد.

لذا جهت پرداخت جای نگرانی نبوده و به فرض ضعیف رد شدن مقاله بعد از این تاریخ وجه ثبت نامی عودت داده خواهد شد.

همچنین پژوهشگرانی که به دلیل بعد مسافت امکان حضور فیزیکی در همایش ندارند می توانند گزینه شرکت آنلاین را در نوع ثبت نامی انتخاب نمایند. نوع ثبت نامی و تعداد مقالات تعیین کننده هزینه ثبت نام خواهد بود.

با آرزوی موفقیت.

دبیرخانه همایش

تلگرام  @NCARAS2

NCARAS2@birjand.ac.ir