تاریخ های مهم
1 آبان 1396

22 و 23 فروردین 97

استعلام وضعیت مقاله
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.

استفاده از نرم افزار اندروید adobe connect برای حضور آنلاین در پنل ها و افتتاحیه همایش

14 فروردین 1397

سلام پژوهشگر گرامی شما می توانید جهت اتصال به پنلن تخصصی و شرکت آنلاین در همایش از نرم افزار اندروید نیز استفاده نمایید و جهت دانلود از این لینک استفاده نمایید

سپس داخل نرم افزار به صورت مهمان وارد شوید. در قسمت لینک وبینار نیز از یکی از آدرس های زیر  بسته به پنل تخصصی خود که متعاقبا اعلام خواهد شد استفاده نمایید.

جهت ورود به عنوان مهمان جای نام کد ملی خود را وارد نمایید.

webinar.birjand.ac.ir/ncaras1

webinar.birjand.ac.ir/ncaras2

در صورت تمایل به استفاده از بروزر اینترنت برای اتصال به سامانه نیز می توانید با آدرس های فوق در کروم یا فایر فاکس اقدام نمایید.

لطفا قبل از آغاز همایش توانایی اتصال خودرا کنترل نموده و نرم افزار های مورد نیاز را بر روی ویندوز نصب نمایید. برخی از نرم افزار ها مانند جاوا یا فلش پلیر برای نصب نیاز به فیلتر شکن دارد(به دلیل تحریم) باتشکر . دبیر خانه همایش.

تلگرام  @NCARAS2

NCARAS2@birjand.ac.ir

استان خراسان جنوبی- بیرجند- کیلومتر 5 جاده بیرجند-کرمان، پردیس امیرآباد- دانشکده کشاورزی- گروه علوم دامی

روز شمار برگزاری همایش