اصلاح فایل ارسالی

17 اردیبهشت 1394

پژوهشگران گرامی که تاکنون وضعیت مقاله آن‌ها به پذیرش پوستر یا سخنرانی تغییر ننموده فایل اصلاحات کامل آن‌ها دریافت نشده است بنابراین خواهشمند است هر چه سریعتر نسبت به ارسال آن اقدام نمایند و  گرنه عواقب تأخیر برعهده خود نویسندگان خواهد بود لازم بذکر است با توجه به فرصت کم باقیمانده تا برگزاری همایش چنانچه مقاله شما درمجموعه مقالات قرار نگرفت دبیرخانه همایش مسئولیتی نخواهد داشت.

پژوهشگر گرامی فایل ورد ارسالی باید در قالب 2010 و بالاتر و با فرمت docx باشد و گرنه سامانه خطا می دهد

کلیه فایل های ارسالی باید فقط از طریق سامانه ارسال شود و از ایمیل نمودن خودداری نمایید

با تشکر

دبیرخانه همایش