سخنرانان کلیدی پنل ها

13 فروردین 1394

به اطلاع پژوهشگران گرامی می رساند در روزهای برگزاری همایش، علاوه بر ارائه مقالات شفاهی در هر یک از پنل ها تعداد 4-3 سخنران کلیدی از اساتید برجسته کشوری به ارائه دیدگاه های خود در رابطه با تنش‌های محیطی خواهند پرداخت.

لازم به یادآوری است این سخنرانی ها علاوه بر ارائه مقالات شفاهی خواهد بود.

در بخش تغذیه طیور آقایان دکتر راجو (هندوستان)؛ دکتر زاغری (دانشگاه تهران) دکتر رحیمی  (دانشگاه تربیت مدرس تهران) دکتر یعقوبفر (مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور) سخنرانی کلیدی ارائه خواهند نمود.

در بخش تغذیه نشخوارکنندگان آقایان دکتر قربانی (دانشگاه صنعتی اصفهان)، دکتر دانش مسگران (دانشگاه فردوسی مشهد) دکتر فضائلی (موسسه تحقیقات علوم دامی کشور)، دکتر امانلو (دانشگاه زنجان)

در بخش فیزیولوژی دام آقایان دکتر ضمیری (دانشگاه شیراز) دکتر زارع شحنه (دانشگاه تهران)، دکتر ریاسی (صنعتی اصفهان)، دکتر زربخت انصاری( مازندران)

در بخش اصلاح نژاد دام  آقایان دکتر دهقانی (فردوسی مشهد) ، دکتر مرادی شهربابک (دانشگاه تهران) و میرائی آشتیانی  (دانشگاه تهران) به ارائه نظرات و دیدگاه های خود خواهند پرداخت.

لازم به یادآوری است این سخنرانی ها علاوه بر ارائه مقالات شفاهی خواهد بود.

در بخش تغذیه طیور آقایان دکتر راجو (هندوستان)؛ دکتر زاغری (دانشگاه تهران) دکتر رحیمی  (دانشگاه تربیت مدرس تهران) دکتر یعقوبفر (مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور) سخنرانی کلیدی ارائه خواهند نمود.

در بخش تغذیه نشخوارکنندگان آقایان دکتر قربانی (دانشگاه صنعتی اصفهان)، دکتر دانش مسگران (دانشگاه فردوسی مشهد) دکتر فضائلی (موسسه تحقیقات علوم دامی کشور)، دکتر امانلو (دانشگاه زنجان)

در بخش فیزیولوژی دام آقایان دکتر ضمیری (دانشگاه شیراز) دکتر زارع شحنه (دانشگاه تهران)، دکتر ریاسی (صنعتی اصفهان)، دکتر زربخت انصاری( مازندران)

در بخش اصلاح نژاد دام  آقایان دکتر دهقانی (فردوسی مشهد) ، دکتر مرادی شهربابک (دانشگاه تهران) و میرائی آشتیانی  (دانشگاه تهران) به ارائه نظرات و دیدگاه های خود خواهند پرداخت.

پوستر
تماس با ما