روزشمار همایش

نکات مهم در خصوص واریز هزینه های کنفرانس

25 تیر 1398

نکات مهم در خصوص واریز هزینه های کنفرانس، حداکثر تعداد مقاله با یک ثبت نام در کنفرانس و .. در ادامه مطلب آمده است.

• افرادی که در کنفرانس مقاله دارند توجه داشته باشند، واریز هزینه ثبت نام می‌تواند پس از پذیرش مقاله از سوی داوران انجام گیرد و قبل از پذیرش مقاله نیازی به واریز وجه نمی باشد.
  • جهت صدور گواهینامه و نمایه مقاله در مجموعه مقالات و مراکز علمی، بایستی حداقل نویسنده مسئول مقاله، ثبت‌نام و واریز وجه را انجام دهد و اسامی تمامی نویسندگان مطابق فایل word مقاله در پنل کاربری ثبت شود.
  • هر نویسنده مسئول با ثبت نام در کنفرانس، حداکثر سه مقاله می‌تواند در کنفرانس ارائه دهد.
  • هزینه‌های کنفرانس شامل ملزومات کنفرانس (وسایل یاداشت برداری و گواهینامه ارائه مقالات، کتاب الکترونیک مجموعه مقالات و ...)، هزینه‌های دو وعده نهار، یک وعده شام و میان وعده‌ها می‌باشد.
  • افرادی که مقاله‌ای در این کنفرانس نداشته و داوطلب حضور در کنفرانس و بهره‌مندی از برنامه‌ها و مزایای آن می‌باشند، می‌توانند در کنفرانس ثبت نام نمایند. همچنین ملزومات کنفرانس نیز به ایشان ارائه خواهد شد و از تمامی مزایای کنفرانس استفاده خواهند کرد.
  • متاسفانه امکان عودت هزینه ثبت نام پس از واریز هزینه وجود ندارد.

ورود به کنترل پنل

05632320551

05632320551

mineconf8@birjand.ac.ir