روزشمار همایش

نشست تخصصی چالش های پیش روی رشته معدن

در حاشیه برگزاری هشتمین کنفرانس مهندسی معدن ایران انجام شد؛

نشست تخصصی چالش های پیش روی رشته معدن

جهت مشاهده جزئیات خبر و دیدن عکس های بیشتر از این نشست به ادامه مطلب مزاجعه نمایید

نشست تخصصی بررسی میزان پذیرش دانشجوی مهندسی معدن در دانشگاه ها و چالش های پیش روی این رشته امروز ۱ اسفند ماه ۱۳۹۸ با حضور اعضای شورای گسترش علوم، اساتید، صاحب نظران و دانشجویان این رشته دردانشگاه بیرجند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این نشست تخصص در دومین روز برگزاری هشتمین کنفرانس مهندسی معدن ایران با سخنرانی دکتر سعید کریم نسب عضو کمیته تخصصی معدن در شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
دکتر کریم نسب عضو کمیته تخصصی معدن شورای گسترش و عضو هیات علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان با ارائه آمار دانشجویان ورودی رشته معدن در سال های ۹۷ و ۹۸  به دلایل کاهش کمی و کیفی دانشجویان این رشته پرداخت.
وی درخصوص چالش های رشته معدن گفت: وضعیت پذیرش دانشجویان کارشناسی ارشد معدن را در۲۰دانشگاه مختلف بررسی شده است.
وی در ادامه افزود: دانشگاه های تازه تاسیس دولتی و غیرانتفاعی از سال ۱۳۹۲ به بعد نقش موثری در ارتباط با پذیرش دانشجو مهندسی معدن ایفا نموده اند.وی با اشاره به پذیرش حدود ۴۰ درصد دانشجویان مهندسی معدن براساس سوابق تحصیلی گفت: دانشگاه ها می توانند به این موضوع  به عنوان یک فرصت نگاه کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان، در ادامه گفت: درصد ماندگاری دانشجو با تعداد تقاضا و ظرفیت رابطه معکوس دارد به عبارت دیگر بالابردن تقاضای افزایش ظرفیت در کارشناسی ارشد موجب ورود دانشجویان با بنیه علمی ضعیف تر به چرخه آموزش می شود.
وی ادامه داد: درنتیجه عدم تعادل عرضه و تقاضا مشکلات متعددی در مقطع دکترا بوجود خواهد آمد بنابراین ضرورت یک کار سیستمی در آموزش مهندسی معدن و همچنین ضرورت صبوری و همچنین فراهم کردن زمینه گفتگو درون گروهی، احساس می شود.لازم به ذکر است: در ادامه این جلسه نیز صاحب نظران و اساتید این رشته به تبادل نقطه نظرات خود و حل چالش های موجود پرداختند‌.

عکس

ورود به کنترل پنل

05632320551

05632320551