پوستر همایش های گذشته

اطلاعیه شماره 6: اعلام نتایج داوری چکیده ها و واریز وجه

15 اسفند 1402

ضمن عرض تشکر از استقبال کم نظیر شما پژوهشگران ارجمند از ششمین همایش ملی باستان نشاسی ایران، به استحضار میرساند نتایج داوری چکیده مقالات در پروفایل شخصی افراد قابل رویت است. پژوهشگرانی که چکیده آنها تایید شده است در کتابچه چکیده مقالات همایش به چاپ خواهد رسید و حداکثر تا تاریخ 28 اسفندماه سال جاری فرصت پرداخت هزینه چکیده را در وبسایت همایش دارند.

چکیده پژوهشگرانی که اصلاحات خورده است نیز حداکثر تا 22 اسفندماه فرصت دارند اصلاحات را انجام داده و مجدد در سایت بارگذاری نمایند و این فرصت تمدید نخواهد شد.

با احترام

دبیرخانه ششمین همایش ملی باستان شاسی ایران

با احترام

دبیرخانه ششمین همایش ملی باستان شاسی ایران