روز شمار تا آغاز جشنواره

23 فروردین 1400

بخش رساله/ پایان نامه:

نحوه و شرایط ارسال آثار:

پژوهشگران گرامی بایستی فایل پایان نامه/رساله را از طریق پروفایل کاربری و از طریق وبسایت جشنواره ارسال نمایند.

صرفا فایل الکترونیکی پایان نامه/رساله(PDF) ارسال گردد.

ارسال صورتجلسه دفاع از پایان نامه مبنی بر تاریخ دفاع ضروری میباشد.

درجه ارزیابی پایان نامه/رساله بایستی حداقل خیلی خوب یا عالی (نمره بالای 18) باشد.
--------------------------------

بخش فیلم:

ارسال مشخصات زیر به همراه هر اثر:
نام و نام خانوادگی کارگردان :
مشخصات تهیه کننده :
تلفن همراه کارگردان :
تلفن ثابت و ضروری کارگردان :
آدرس :
ایمیل کارگردان :
شرکت کننده در بخش :
مدت فیلم :

نکات:
* شرکت در جشنواره به منزله پذیرفتن مقررات اعلام شده آن خواهد بود .
* آثار پذیرفته شده عودت داده نخواهد شد .
* تصمیم گیری در مورد وضعیت های خاص و پیش بینی نشده با مدیریت جشنواره خواهد بود .

------------------------------------------------

جایزه ادبی:

شعر(همه گونه ها)

داستان(همه گونه ها)

ترجمه ادبی

چند نکته:
* هر شرکت کننده، می تواند در هر بخش، سه اثر ارایه کند.
* آثار ارایه شده باید در دو سال اخیر آفریده یا منتشر شده باشند
* آثار ارایه شده نباید پیشتر در جشنواره‌ای برگزیده شده باشند.
* آثار ارایه شده باید به نحوی با خراسان جنوبی در پیوند باشند

رشته‌های هنری جشنواره شکوه شرق در بخش های هنرهای تجسمی و صنایع دستی ، عکاسی و مولتی مدیا:

1-در دو بخش موضوعی و آزاد-تعداد آثار هر هنرمند حداکثر 5 اثر

2-لازم است در حوزه ی اهداف به بحث ظرفیتهای بومی استان، پتانسیل های اقلیمی و فرهنگی منطقه در ارائه آثار توجه شود.

3-بخش تجسمی جشنواره در رشته های هنری خوشنویسی، نقاشی، نگارگری، عکاسی و رسانه‌های هنری جدید برگزار می‌شود.

هنرمندان علاقه‌مند می‌توانند طبق ضوابط جشنواره در رشته‌های یادشده آثار خود را ارائه کنند.

4-موضوع: برای امکان دادن به بروز خلاقیت هنرمندان، موضوع این جشنواره آزاد است. مگر در بخشهایی که موضوع آن مشخص شده است.

5-اهداف جشنواره:

• معرفی و نمایش نمونه‌هایی از برترین و جدیدترین آثار هنرمندان استان و نمایش دستاوردهای خلاقانه هنری.
  • ایجاد فضای گفت‌وگو میان اهالی جامعه هنرهای تجسمی استان
  • ایجاد فرصت برای ارتقای آگاهی و هنر هنرمندان منطقه.

6-        در رشته‌های نقاشی، نگارگری و خوشنویسی، حداکثر اندازۀ یک ضلع از آثار ۲۰۰ سانتی‌متر باشد.

7-        حجم هر فایل ارسالی در تمامی رشته ها، حداقل یک و حداکثر شش مگابایت و در قالب jpg می باشد.

8-        هنرمندان می توانند مختصری از سوابق هنری (حداکثر تا ۳۰۰ کلمه) را در سایت بارگذاری نمایند. گفتنی است که ارسال این مورد الزامی نمی باشد.

9-        در صورت لزوم و به‌منظور کمک به درک بهتر اثر هنری در مرحله داوری، متقاضیان می‌توانند در هنگام ثبت نام بیانیه هنری خود (Statement) را برای تشریح ایده اثر ارسال کنند (حداکثر تا ۳۰۰ کلمه). گفتنی است که ارسال این متن الزامی نیست (به جز در رشته هنرهای جدید و مجموعه عکس در رشته عکاسی).

10-       پذیرش و انتخاب آثار، در دو مرحله انجام می‌پذیرد:

در مرحله اول فایل آثار بررسی می‌شود و در مرحله دوم اصل آثار به جشنواره ارائه و انتخاب نهایی انجام می‌گردد. در رشته‌های عکاسی نیاز به ارسال اصل آثار در مرحله دوم نیست و انتخاب برای نمایشگاه، در یک مرحله انجام می پذیرد.

در ارائه اصل آثار در مرحله دوم انتخاب، کیفیت ارائه و نمایش آثار (پاسپارتو، قاب، پرینت و ...) اهمیتی ویژه دارد.

11-       موضوع آثار: لازم است در حوزه ی انتخاب موضوع به بحث ظرفیتهای بومی استان، پتانسیل های اقلیمی و فرهنگی منطقه در ارائه آثار توجه شود.

Shokouh@birjand.ac.ir

دانشگاه بیرجند- سازمان مرکزی- دبیرخانه دایمی جشنواره شکوه شرق