روزشمار

تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

ثبت‌نام در همایش

با سلام

به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام در همایش رایگان است ولی برای شرکت در همایش، باید ثبت‌نام انجام شود

چنانچه ثبت‌نام کنندگان گرامی مایل به شرکت در همایش همراه با دریافت لوح فشردۀ مقاله‌ها و گواهی حضور از طریق پست باشند، باید علاوه بر ثبت‌نام، هزینۀ تعیین‌شده را نیز به صورت آنلاین پرداخت فرمایند

برای ثبت‌نام، از طریق وبسایت همایش اقدام و پس از ثبت‌نام، از بخش «ویرایش نوع ثبت‌نامی»، ثبت‌نام خود را تکمیل فرمایید

irtconference@birjand.ac.ir

کانال تلگرامی همایش