دومین همایش ملی گوهرشناسی و بلورشناسی ایران

َآرم

هزینه های شرکت در همایش

16 شهریور 1394

پژوهشگران محترم لطفاً قبل از اقدام به ثبت نام نکات زیر را مرور فرمایید تا هنگام ارسال مقاله و پرداخت هزینه ها دچار مشکل نشوید:

به اطلاع شرکت کنندگان محترم در همایش می رساند که پذیرش مقالات منوط به عضویت در انجمن بلورشناسی و کانی شناسی ایران می باشد، لذا هنگام ارسال مقاله می بایست فیش ثبت نام در انجمن و کارت عضویت آن به آدرس ایمیل دبیرخانه همایش ارسال گردد. همچنین، باتوجه به اینکه نتیجه داوری مقالات تا تاریخ 94/8/10از طریق همین سامانه اطلاع رسانی می گردد. لذا شرکت کنندگان عزیز می بایست تا  تاریخ 94/8/15نسبت به ارسال فیش های :

الف) ثبت نام در همایش (طبق جدول موجود در قسمت هزینه های شرکت در همایش)

ب) هزینه اسکان (متعاقباً اعلام خواهد گردید)

ج) هزینه شرکت در کارگاه ( در صورت صلاح‌ دید)

د) هزینه شرکت در بازدید علمی (درصورت صلاح دید)

که به شماره حساب جاری 18779-4250 بانک تجارت شعبه دانشگاه فردوسی مشهد به نام انجمن بلورشناسی و کانی‌شناسی ایران واریز گردیده به آدرس ایمیل همایش (gemc2@birjand.ac.ir) همراه با یک شماره تماس جهت اطلاع رسانی های بعدی، اقدام نمایند .

هزینه های شرکت در همایش:

دانشجویان (1000000 ریال)

سایر افراد: (1500000 ریال)

لازم به ذکر است پرداخت هزینه شرکت در همایش (شامل خدمات علمی، CD مقالات و تغذیه) برای هر مقاله برابر بوده و می بایست حداکثر تا تاریخ 94/8/15به حساب ذکر شده واریز گردد.

056-32202156

056-32202041