دومین همایش ملی گوهرشناسی و بلورشناسی ایران

َآرم

هزینه های اسکان

پژوهشگران گرامی طی ایام برگزاری همایش می توانند جهت اقامت در بیرجند، از مجتمع فیروزه واقع در پردیس دانشگاه بیرجند و یا هتل ها استفاده نمایند.

هزینه اقامت در مجتمع فیروزه شبی 50000 تومان می باشد. متقاضیان می توانند وجه مورد نظر را به شماره حساب زیر واریز و فیش آن را به دبیرخانه ارسال نمایند. جهت رزرو اتاق با دبیرخانه همایش تماس حاصل فرمایید.

شماره حساب: 0483557809 به نام چهارمین همایش زمین شناسی اقتصادی نزد بانک تجارت دانشگاه بیرجند

همچنین رزرو آنلاین اتاق در هتل کوهستان بیرجند و هتل جهانگردی بیرجند برای متقاضیان امکان پذیر است. بدین منظور می توانید از لینک های زیر اقدام به رزرو اتاق نمایید.

هتل کوهستان بیرجند

هتل جهانگردی بیرجند