اطلاعیه رزرو اسکان

19 آبان 1394

جهت رزرو محل اسکان، پس از ورود به کنترل پتل اختصاصی خود بر روی گزینه جانبی کلیک نمایید.

قابل توجه پژوهشگران گرامی:

پژوهشگرانی که مایل به حضور در همایش هستند حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه 27 آبان ماه 1394 مهلت دارند جهت قطعی کردن محل اسکان اقدام نمایند. برای این کار لازم است به کنترل پنل اختصاصی خود وارد شده و پس از آن بر روی قسمت گزینه‌های جانبی کلیک و برای رزرو محل اسکان اقدام نمایید. لازم به ذکر است که شرایط مربوط به اسکان در مهمانسرای پانسیون فیروزه دانشگاه پیش‌بینی شده و همچنین امکان انتخاب نوع اتاق وجود دارد.

نمای بیرونی تالار فیروزه دانشگاه بیرجند

نمای داخلی تالار فیروزه

پانسیون مجتمع فیروزه - مهمانسرای دانشگاه بیرجند

ضمنا برای افرادی که قصد اقامت در مهمانسرای دانشگاه را ندارند و می‌خواهند منطقه مناسب‌تری را برای اقامت خود انتخاب نمایند، هتل بزرگ کوهستان بیرجند که در منطقه زیبای گردشگری بند امیر شاه واقع شده است آماده ارائه خدمات به مهمانان گرامی می‌باشد.لازم به ذکر است که این هتل متعلق به بخش خصوصی است که مهمانان گرامی می‌توانندجهت رزرو اتاق با تلفن های 70-58323367(056)  تماس حاصل فرمایند. و یا از این لینک اقدام نمایند