حضور دکتر کامران داوری در سمپوزیوم ملی قنات بلده فردوس

24 خرداد 1398

دکتر کامران داوری، عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در نخستین سمپوزیوم بین المللی قنات بلده فردوس؛ میراث جهانی یونسکو؛:

دکتر کامران داوری، عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در نخستین سمپوزیوم بین المللی قنات بلده فردوس؛ میراث جهانی یونسکو:

✅ قنات را مهد تمدن، خردورزی و مدارا می دانیم.

✅ تمدن کاریزی قناعت و جاه طلبی را با هم آموخته: قناعت برای امروز و جاه طلبی برای توسعه فردا.

✅ گذشتگان از آنچه که هرسال آورد داشته قناعت کرده ولی تا توانسته اند برای آینده پیش رفته اند که در نتیجه قنات یزد را با ۱۰۰ کیلومتر و قنات گناباد را با عمق ۳۰۰ متر در دوسه هزار سال قبل ایجاد کرده اند.

✅ از قنات و تمدن کاریزی سه درس گرفته ایم

۱- آب زیرزمینی مشاع است

۲-با کم و بیش طبیعت باید سازگار شویم

۳-نفوذ دادن یا آبخیز داری، برای آب دار کردن قنات اصل هست لذا تا میتوانسته اند در بالا دست، آب بند درست میکرده اند.

ارتباط با ما

056-32320551

056-32320551

Baladeqanat@birjand.ac.ir