تمپلیت ارائه پوستری مقالات

18 خرداد 1398

قابل توجه پژوهشگرانی که مقالاتشان به صورت ارائه پوستری پذیرش شده است

به منظور تهیۀ مناسب فایل ارائۀ مقاله به صورت پوستری، فایل‌ آماده شده جهت نمونه، موجود می‌باشد. ارائه‌دهندگان مقاله‌ها به صورت پوستری .می‌بایست عیناً از فایل های زیر استفاده نمایند.

شایان ذکر است ابعاد استاندارد پوسترها 119*73می باشد (ابعاد به سانتی متر)

نکات ارائۀ پوستری مقاله‌ها :

حضور نویسندۀ مقاله برای ارائۀ مقاله پوستری خود در ساعاتی كه از سوی دبیرخانۀ سمپوزیوم اعلام خواهد شد الزامی است..

- ابعاد پوستر 119*73 سانتی متر می باشد، دقت شود پژوهشگران به هیچ عنوان ابعاد پوستر را تغییر ندهند.

- زبان ارائۀ مقالات پوستری دقیقا همان زبان استفاده شده در متن مقاله می باشد.
- تأكيداً از تبديل تمامی متن مقاله پذیرفته‌شده به پوستر پرهيز شود، بلکه فقط نکات اصلی آن به صورت خلاصه شده همراه با فرمول‌ها و شکل‌های اصلی ارائه شوند.
- برای ارائۀ نتایج حتی‌الامکان از گراف‌ها و جداول گویا به جای متن توضیحی استفاده شود.
- عکس‌‌ها و تصاویر باید به صورت شفاف و واضح باشد.
- نظم منطقی برای ارائۀ مطلب از شروع تا پایان رعایت شود.
- تناسب رنگ‌ها و همچنین میزان استفاده از متن و تصویر رعایت شود.
- حتی‌الامکان مطالب به نحوی ارائه شوند که از کلیۀ فضای اختصاص یافته استفاده شود
- پژوهشگران می بایست پوستر مقاله خود را در روز همایش بر روی تابلو نمایش نصب نمایند.

PosterPresentation(1).ppt (354.50 kb)

ارتباط با ما

056-32320551

056-32320551