اطلاعیه مربوط به ارائه مقالات به صورت شفاهی

21 خرداد 1398

اسامی پژوهشگران مربوط به ارائه شفاهی مقالات

اسامی پژوهشگران مربوط به ارائه شفاهی مقالات در زیر قابل مشاهده می باشد:

🔷نکات ذیل جهت ارائه شفاهی مقالات باید رعایت گردد:

🔹حضور نویسندۀ مقاله برای ارائۀ مقاله در زمانی كه از سوی دبیرخانه سمپوزیوم اعلام شده است الزامی است.

🔹گواهی ارائۀ مقاله به صورت شفاهی فقط به كسانی داده می‌شود كه مقالۀ خود را در زمان و تاريخ اعلام شده ارائه كرده باشند. بديهی است عدم ارائه‏، منجر به عدم صدور گواهی ارائۀ مقاله خواهد شد.

ارتباط با ما

056-32320551

056-32320551

Baladeqanat@birjand.ac.ir