راهنمای ثبت نام در همایش

20 فروردین 1398

برای ثبت نام در سمپوزیوم ملی قنات بلده فردوس و ارائه چکیده مقاله خود به صورت زیر اقدام کنید:

1)     با استفاده از پنل ثبت نام که در صفحه اصلی سایت کنفرانس با آدرسhttps://conf.birjand.ac.ir/baladeqanat قرار دارد، در سامانه کنفرانس ثبت نام نمایید.

2)     بعد از تکمیل مراحل ثبت ‏نام و وارد کردن اطلاعات لازم، یک پنل کاربری برای شما با نام کاربری و رمز عبور ارائه شده توسط شما در سامانه کنفرانس ایجاد می‏شود.

3)     شما می‏توانید از قسمت ورود به کنترل پنل در صفحه اصلی سایت، با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود، وارد پنل کاربری شوید.

4)     بعد از ورود به پنل کاربری، برای ثبت‏نام در کنفرانس وارد قسمت همایش‏ها شوید.

5)     روی گزینه عضویت (ثبت ‏نام) در همایش جدید کلیک کنید.

6)      سپس از لیست همایش‏های در حال ثبت ‏نام، گزینه ثبت ‏نام در سمپوزیوم ملی قنات بلده فردوس را انتخاب و تایید کنید.

7)     سپس از گزینه ‏های موجود در ارتباط با انواع شرکت در همایش، یکی را انتخاب کنید.

8)     با طی مراحل 1 تا 7، ثبت‏ نام اولیه شما در کنفرانس انجام شده است.

9)      پس از ثبت نام اولیه، شما می‏توانید چکیده مقالات خود را بر روی سامانه کنفرانس بارگذاری کنید.

10)  برای ثبت مقاله، از صفحه همایش‏های من در پنل کاربری خود، گزینه ثبت مقاله را انتخاب کنید.

11)  پس از وارد شدن به صفحه ثبت مقاله، اطلاعات لازم شامل عنوان مقاله، محورهای اصلی و فرعی مقاله، چکیده مقاله و همچنین نویسندگان مقاله را وارد کنید.جهت ثبت گزینه ذخیره تغییرات را انتخاب کنید.

12)  برای کپی کردن متن چکیده، حتماً از کلید Ctrl+V استفاده کنید.

13) در قسمت مقالات من برای مقاله مورد نظر در بخش ارسال فایل های مقاله، فایل های ورد و پی دی اف مقاله کامل را بارگذاری کنید.

14)  پس از بارگذاری تمام فایل های مورد نیاز، وضعیت مقاله به دریافت کامل فایل ها تغییر میکند.

15) با استفاده از گزینه ثبت مقاله می توانید مقالات دیگر خود را ثبت کنید.

ارتباط با ما

056-32320551

056-32320551

Baladeqanat@birjand.ac.ir