سامانه دریافت مقالات سومین همایش ملی باستان شناسی ایران

محل برگزاری همایش

تهران - خیابان انقلاب - تالار همایش های پژوهشکده فرهنگ، هنر معماری جهاد دانشگاهی.

اطلاعیه مهم

اعلام نتایج داوری مقالات

قابل توجه پژوهشگران گرامی
نتایج داوری مقالات از طریق صندوق پیام های رسیده در حساب کاربری نویسندگان در پنل کاربری همایش قابل دسترسی است.

نویسندگان محترم تا تاریخ 96/04/17 جهت پرداخت هزینه مربوطه فرصت دارند

پژوهشگرانی که دارای دو مقاله پذیرش شده می باشند، حتما هزینه هر دو مقاله خود را پرداخت نمایند. در غیر اینصورت تنها یک مقاله آنان به چاپ خواهد رسید

جهت پرداخت هزینه چاپ اصل مقالات می توانید از قسمت گزینه های جانبی حساب کاربری خود از طرق کارت های عضو شتاب استفاده نمایید.

دومین همایش به روایت تصویر