سامانه دریافت مقالات سومین همایش ملی باستان شناسی ایران

محل برگزاری همایش

تهران - خیابان انقلاب - تالار همایش های پژوهشکده فرهنگ، هنر معماری جهاد دانشگاهی.

نحوه جایگذاری (Paste) چکیده در سامانه

12 بهمن 1395

به اطلاع پژوهشگران ارجمند میرساند، پس از ثبت نام در سامانه، میتوانید چکیده خود را در کادری که برای آن در نظر گرفته شده است تایپ یا کپی نمایید. چنانچه گزینه paste در کادر خاموش است میتواند بعد از کپی متن از فایل ورد، با فشردن کلید های Ctrl+vدر صفحه کلید کامپیوتر آن را Paste نمایید و حتما چکیده باید دارای وازگان کلیدی باشد و از آپلود فایل چکیده مقاله در سامانه جدا خودداری نمایید.

دبیرخانه دائمی همایش ملی باستان شناسی ایران

دومین همایش به روایت تصویر