سامانه دریافت مقالات سومین همایش ملی باستان شناسی ایران

محل برگزاری همایش

تهران - خیابان انقلاب - تالار همایش های پژوهشکده فرهنگ، هنر معماری جهاد دانشگاهی.

آغاز دریافت چکیده مقالات

16 آذر 1395

قابل توجه پژوهشگران محترم

از امروزدبیرخانه سومین همایش ملی باستان شناسی ایران آماده دریافت چکیده مقالات شما می باشد.
لطفا جهت  ثبت نام و ارسال چکیده مقالات از پنل ثبت نام استفاده نموده و مراحل ثبت نام و ارسال چکیده را تا انتها و با دریافت کد رهگیری به اتمام رسانید.
قابل ذکر است که برای ارسال چکیده مقالات نیازی به ارسال فایل نیست و تنها با استفاده از قسمت تعیین شده، برای ارسال چکیده مقالات خود اقدام نمایید.

دومین همایش به روایت تصویر